user_mobilelogo

Nieuws

Nieuws

Op 30 augustus zijn we naar Luxemburg geweest. Een show waar iedereen graag naar toegaat. Rooney en Leroy hebben flink hun best gedaan op deze dag. Leroy in de veteranen klas en Rooney in de openklas. Leroy kreeg een 1 Uitmuntend en is hiermee Luxemburg's Veteranen Kampioen geworden. Wat zijn we trots op onze kerel. Met zijn 9,5 jaar heeft hij nog zoveel plezier in het showen. Rooney haalde in zijn klas ook een mooie 1 Uitmuntend, versloeg twee mooie concurenten. Hij heeft hierdoor zijn 1e punt voor het Luxemburgs Kampioenschap binnen gehaald. Op naar de volgende show, die staat gepland in september.

Leroy Luxemburg 2

Tijdens de hondenshow in Rotterdam, dit keer op 2 dagen ook 2 shows, hebben Rooney en Leroy het weer uitstekend gedaan. Rooney werd zaterdag onder keurmeester dhr. Jens Martin Hansen (DK) Beste van het Ras en in de erering onder km Mevr. Ruth Wagner (LU) BIG3 !!

Leroy deed op zondag zijn uiterste best, had er duidelijk weer zin in. In de Veteranenklas kreeg hij een 1 Uitmuntend en werd tot onze verrassing ook nog BOB. Met dank aan de km Noel Beggs (IE). 

Rotterdam 2015 BIG3-2